ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Oney Magyarország

A francia Auchan Holding részeként, anyavállalatunk, az Oney Bank 1983 óta élvezi a világ 11 országában több mint 8 millió ügyfél bizalmát, és segíti őket a mindennapokban innovatív pénzügyi és biztosítási termékeivel valamint rugalmas fizetési szolgáltatásaival. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy részesei lehetünk mind a mindennapi apró sikereknek, mind pedig a világújdonságként bevezetett megoldásoknak és arra sarkall bennünket, hogy tovább gyarapítsuk az elégedett ügyfeleink táborát.

Magyarországon már 2004 óta vagyunk jelen és kínálunk széleskörű pénzügyi megoldásokat partnereink és ügyfeleink számára. Az alapításunk óta eltelt időszak alatt folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy a váltózó igények szerint mindig újszerű, innovatív megoldásokkal könnyítsük meg ügyfeleink és partereink életét. Kínálatunkban megtalálható a fogyasztási hiteltermékek és biztosítások széles skálája: áruhitelek, személyi kölcsönök, hitelkártya és a biztosítások.

Az Oney Magyarország létezésének célja, hogy a fogyasztási hitelezési szektorban rejlő lehetőségeivel, tapasztalatával, a piaci igényekhez állandóan igazodó színvonalas szolgáltatásaival, versenyképes termékeivel a magyar lakosság rendelkezésére álljon.

Az Oney Magyarország története

Szakértő kollégáink segítségével minden napot annak szentelünk, hogy olyan pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek megoldást jelentenek akár a mindennapokban, akár egy nem várt esemény bekövetkezéskor. A nemzetközi háttérnek köszönhetően rugalmas fizetési megoldásokkal járulunk hozzá partnereink üzleti növekedéséhez és ügyfeleink elégedettségéhez. De fentiek nem lennének lehetségesek a csapatunk nélkül. Nálunk elkötelezett, motivált, innovációra nyitott munkatársak dolgoznak az ügyfelekért és partnerekért minden nap.

 

Felelős hitelezés

A hitelfelvétellel kapcsolatos felelős döntésének meghozatalához segítséget nyújthatnak a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapján található információk, tájékoztatók, az összehasonlítást illetve a választást segítő alkalmazások (pl.: háztartási költségvetés-számító program, hitelkalkulátor, termék-összehasonlító táblázatok), azon belül is az MNB Pénzügyi Navigátor füzetek, navigátor filmek és az alkalmazások.

Az MNB tájékozatója a túlzott eladósodás kockázatairól:
pdf iconhttps://www.mnb.hu/letoltes/tulzott-eladosodottsag-tajekoztato.pdf

Csatlakozz hozzánk!

Legyél tagja egy olyan csapatnak, mely nyitott az ötleteidre, javaslataidra, időt, energiát és anyagi forrást fordít tudásod fejlesztésére, és nélkülözhetetlennek tartja munkádat a vállalat eredményességéhez.
Az Oney Magyarország Zrt. olyan professzionális, emberközpontú, nemzetközi szinten is elismert, szilárd alapokon nyugvó vállalat, melynek egyik kiemelkedő törekvése a munkavállalók megbecsülése, és szakmai támogatása.

 

Jelenlegi Oney nyitott pozíciók, amelyekre várjuk jelentkezésedet:

Ügyfélszolgálataink és Pénzügyi Sarkok nyitvatartása

 

Hiteligénylés és ügyfélszolgálati ügyintézés személyesen, telefonon, postán vagy emailen:

SZEMÉLYESEN
Hiteligénylés és ügyfélszolgálati ügyintézés esetén látogasson el bármelyik Auchan Pénzügyi Sarokba vagy központi ügyfélszolgálatunkra és kérje munkatársaink segítségét!

Az Oney Pénzügyi Sarkok és ügyfélszolgálataink listáját keresse az alábbi linken.

 

Térképes nézet 

 

TELEFONON Hívjon minket a +36-1-888-0000 telefonszámon az alábbi nyitvatartási időn belül: 2022.02.07-től: Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8:30 és 17:00 óra között, csütörtökön pedig 8:00 és 20:00 óra között. 

Auchan kártya tiltás nyitvatartási időn kívül: +36-1-421-22-10 

Személyi kölcsön igényléssel kapcsolatban a következő számon érdeklődhet: +36-80-183-183

POSTÁN
Levelezési címünk: 1539 Budapest Pf.: 691.

E-MAILEN
oney@oney.hu