ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

PU HL1

 

Szolgáltatásaink

 Szolg piktok AK Auchan Kártya igénylés - Ötvözi egy hitel- és egy pontgyüjtő kártya előnyét. Minden vásárlással pontokat gyűjthet, melyeket bármely hazai Auchan áruházban levásárolhat!   

Szolg piktok reszletfiz Részletfizetési lehetőség - Az Auchan áruházban kiválasztott terméket azonnal hazaviheti, ezt követően a vételárat havi részletekben törlesztheti. 

Szolg piktok szem kol Személyi Kölcsön - Az Oney forint alapú személyi kölcsön összegét bármire felhasználhatja a lakásvásárlástól kezdve az utazásokig. 

Szolg piktok gari Kiterjesztett Garancia - 1 vagy 2 évre is gondoskodhat a biztosítási védelemről.  ( A háztartási nagygépekre pedig akár 3 vagy 4 évre szóló kiterjesztett garancia.)

Szolg piktok biztositas  Biztosítások - Hitelfedezeti biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás: minőségi szolgáltatások, hogy egy káresemény bekövetkeztével anyagi kár már ne terhelje Önt. 

 

 

Az Önhöz legközelebb eső Pénzügyi Sarok megtekintéséhez kattintson a térképre!

Felhívjuk figyelmét, hogy a kijárási korlátozás értelmében, 9-12 óra között kizárólag a 65 év feletti érdeklődőket áll módunkban fogadni. Kérjük a 65 év alatti érdeklődőket, hogy ezen idősávon kívül keressék fel ügyintézőinket! Köszönjük.

 

 

Az Auchan Pénzügyi Sarkok teljes listája és a nyitvatartási idők elérhetők az alábbi linken.