ugyfelszolgalat
telefon
uzenet
youtube
facebook
facebook

Decathlon áruhitellel Ön bármely Decathlon áruházban vásárolhat. Legyen szó kerékpárról, sífelszerelésről, futópadról, pingpong asztalról vagy bármely egyéb sporteszközről, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott terméket azonnal hazaviheti, ezt követően kell törlesztenie az előre meghatározott havi részletekben. Az áruhitel forint alapú, fix kamatozású, így a havi törlesztőrészlet garantáltan nem változik a futamidő alatt.

Előnyei

ido picto
Gyorsan, a vásárlás helyszínén választ kaphat hitelkérelmére.

 

kosar pictoEgyszerűen, akár pénz nélkül is vásárolhat, nem kell mást tennie, mint a hiteligényléshez szükséges dokumentumokat bemutatnia a hitelügyintéző kollégának. A megadott adatok és dokumentumok alapján, a helyszínen akár azonnal megtörténik a banki hitelbírálat.

 

szamologep pictoRugalmasan választhat. Hiteltermékeink széles skálájából szabadon választhatja meg az Ön számára leginkább megfelelő hitelösszeg és futamidő kombinációt a családi költségvetéséhez mérten. A hitel összege akár 200 000 Ft-ig választható és akár 12 hónapos futamidőre is elérhető.

 

esernyo pictoBiztonságban érezheti magát. Hitelfedezeti biztosításunk segítségével felkészülhet a váratlan eseményekre is, hiszen halál és rokkantság esetén teljes tartozását illetve keresőképtelenség esetén 6 havi törlesztő részletét a biztosító fizeti.

 

 

 

Ne hagyja, hogy áruhitele védtelen legyen!
Igényeljen Hitelfedezeti biztosítást!

 

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges önrész bevezetése a hitel felvételekor?

Áruhitel esetén a szükséges önrész nagysága konstrukciónként változik és függ a vételár nagyságától. Kérjük, a részletek felől érdeklődjön az üzletben.

 • 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül
 • 200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a
 • 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a

Milyen feltételekkel igényelhetek áruhitelt?

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt.

Milyen dokumentumok szükségesek a hiteligényléshez?

 • Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy érvényes útlevél és lakcímkártya
 • Érvényes adóigazolvány
 • Munkavállalóknál ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló, 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás vagy magyarországi székhelyű pénzügyi intézménynél vezetett bankszámla utolsó három havi kivonata, amely a hiteligénylő munkaviszonyából származó jövedelmét, vagy nyugdíját jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél és /vagy adóstárs nevére, illetve az állandó vagy tartózkodási helye/helyük címére szól.
 • Nyugdíjasok esetében utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy azon fizetési számla (bankszámlakivonat) utolsó, két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza és az ügyfél saját nevére vagy házastársával közös névre szól, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, ill. rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat
 • Vállalkozók esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
 • Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
 • Bankszámláról történő teljesítés esetén azon magyarországi székhelyű pénzügyi intézetnél vezetett bankszámla legutóbbi kivonata, amelyre a hiteligénylő felhatalmazás ad csoportos beszedésre

Reprezentatív példa: Vételár: 625 000 Ft; Önrész: 125 000 Ft; Hitelösszeg: 500 000 Ft; Rögzített éves ügyleti kamat: 10,50%; Törlesztőrészlet: 52 437 Ft; Futamidő: 10 hónap; Törlesztőrészletek összege: 534 370 Ft; A fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 524 370 Ft. THM: 11,02% (500 000 Ft, 10 hó).